Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
E-mail*
Telefon*
EAN-lokationskode

Din indkøbskurv

  SubtotalDKK 0,00
  TotalDKK 0,00
  Moms udgør i altDKK 0,00


  Ude

  I Smedens Navn's plantekummer og højbede bliver alle håndfremstillet på eget smederi i Danmark. Her på siden findes et mindre udvalg af plantekrukker i metal. Vi skræddersyr både store og små plantekrukker og højbede.

  Henter produkter ...

  Blomsterkummer jern

  En plantekrukke kan med fordel bruges både på den lille altan og den store terrasse til at give omgivelserne mere liv. Fyld terrassen eller altanen med blomsterkummer i jern, og du undgår frostsprængninger, da de tåler at stå ude hele året rundt.

  Ønsker du blomsterkummer i stål, som får en rust farve uden at smitte af, så skal du vælge corten stål. De vil med tiden få en flot rustbrun farve.

  Vi fremstiller i galvaniseret jern, rå jern, malet jern, corten og i stål. Det er muligt at få med eller uden hjul. Blomsterkummer i jern fremstilles med fødder under, så der er luft mellem underlaget og kummen. Dette gælder også for plantekasser/plantekrukker/plantekummer alt efter størrelse. I alle plantekasser er der boret huller i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

  Har du et ønske til en blomsterkumme, et højbed, plantekasse eller plantekumme i en bestemt størrelse, form og materiale eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig på info@ismedensnavn.dk eller ring på 22 45 76 38