Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
E-mail*
Telefon*
EAN-lokationskode

Din indkøbskurv

  SubtotalDKK 0,00
  TotalDKK 0,00
  Moms udgør i altDKK 0,00


  Borde

  Håndlavet bord efter mål

  Vi kan tilbyde et omfattende udvalg af unikke håndfremstillet borde på mål. Fra et lille rundt bord i metal til et stort jernbord i høj kvalitet og finish.


  Henter produkter ...

  Metalborde på mål

  Uanset hvilket formål du søger et bord til, så kan vi være behjælpelige med et spisebord, barbord, kube bord, sofabord, side bord eller loungebord til enten terrassen, haven, stuen eller køkkenet i jern. Vi laver også metalbord med messingbordplade. Foruden at fremstille produkter bl.a. borde til private kunder, så special laver vi også til erhvervskunder såsom restauranter/caféer, forretninger m.fl., og samarbejder gerne med indretningsarkitekter og andre interiør/stylister.
  Benævnelsen metal bord støder vi ofte på, og det kan være vanskeligt at gennemskue hvilket metal og hvilken kvalitet det er lavet i. Vi håndfremstiller kun i de bedste materialer, og alt bliver fremstillet på eget smederi i Danmark. Du kan under materiale info læse om de metaller vi arbejder i.
  Fremstil et spisebord i industriel stil! - den opgave vil vi elske, men har du ønske til en bestemt design, så er du mere end velkommen hos os.