Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
E-mail*
Telefon*
EAN-lokationskode

Din indkøbskurv

  SubtotalDKK 0,00
  TotalDKK 0,00
  Moms udgør i altDKK 0,00


  Borde

  Håndlavet bord efter mål

  Vi kan tilbyde et omfattende udvalg af unikke håndfremstillet borde på mål. Fra et lille rundt bord i metal til et stort jernbord i høj kvalitet og finish.


  Henter produkter ...

  Metalborde på mål

  Uanset hvilket formål du søger et bord til, så kan vi være behjælpelige med et spisebord, barbord, kube bord, sofabord, side bord eller loungebord til enten terrassen, haven, stuen eller køkkenet i jern. Vi laver også metalbord med messingbordplade. Foruden at fremstille produkter bl.a. borde til private kunder, så special laver vi også til erhvervskunder såsom restauranter/caféer, forretninger m.fl., og samarbejder gerne med indretningsarkitekter og andre interiør/stylister.
  Benævnelsen metal bord støder vi ofte på, og det kan være vanskeligt at gennemskue hvilket metal og hvilken kvalitet det er lavet i. Vi håndfremstiller kun i de bedste materialer, og alt bliver fremstillet på eget smederi i Danmark. Du kan under materiale info læse om de metaller vi arbejder i.
  Fremstil et spisebord i industriel stil! - den opgave vil vi elske, men har du ønske til en bestemt design, så er du mere end velkommen hos os.

  Fremhæv din personlige stil med borde i metal og jern

  Dit hjem danner rammen om hverdagen. Netop derfor er det afgørende, at boligen indrettes, så den både opfylder praktiske formål og fremhæver din personlige stil.

  De moderne borde i jern og metal, vi smeder for dig, er skabt i kvalitetsmaterialer, som giver møblet en lang levetid. Samtidig er det industrielle look et moderne valg, som falder i fin forlængelse af tidens trends og understreger din personlige smag.

  Vi smeder borde efter mål

  Holder du ofte store familiemiddage, som kræver et særligt langt jernbord, eller har du brug for et mindre metalbord til stuen? Uanset, hvilke ønsker du har til møblet, smeder vi efter mål. Det er din garanti for at få et bord, der passer nøjagtigt til det rum, det skal placeres i.

  Giv hjemmet karakter med industrielle borde

  Det industrielle look er en moderne trend, som giver hjemmet karakter. Vil du indrette dig med møbler, der ikke ligner naboens? Vores borde i metal og jern er smedet med udgangspunkt i dine tanker.

  Sammensæt dem med klassiske møbler i træ for at understrege det rå udtryk, eller skab ægte New Yorker-stemning ved at kombinere metalborde og jernborde med materialer som glas, stål eller beton.