Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
E-mail*
Telefon*
EAN-lokationskode

Din indkøbskurv

  SubtotalDKK 0,00
  TotalDKK 0,00
  Moms udgør i altDKK 0,00

  Metal møbler og møbler af jern

  Materialer og pleje
  Vores jern møbler bliver fremstille i forskellige materialer som rå jern, rustfri, malet jern, lakeret jern, galvaniseret jern, corten stål og messing. Betegnelsen metal møbler bliver ofte brugt, men dækker over mange forskellige metaller. Ofte bliver metal møbler nævnt, når produkterne er masseproduceret i Østen. Alle vores jernmøbler er håndfremstillet i Danmark på eget værksted, og kan specialbygges for at opfylde dine ønsker og behov. Da vi håndfremstiller alle vores jernmøbler/metalmøbler kan variationer i farve og finish forekomme. Variationer i jernets udseende karaktiserer hvert møbel og gør hvert stykke unikt. Derfor er billedet af vores jernmøbler og metalmøbler kun vejledende. Hvis du ønsker flere informationer om vores møbler i jern / metal møbler, er du meget velkommen til at kontakte os. 

  Bestil jernmøbler allerede i dag
  Hvis du går ind i venstre side af menuen på shoppen, kan du finde de produkter vi har til salg, og du kan allerede i dag bestille dit møbel via vores webshop. Du kan også få inspiration til dit eget unikke møbel, som vi gerne hjælper dig med at designe. Du kan hermed få et unikt møbel af høj kvalitet i holdbare materialer.

  Sort jern/rå jern
  Hvis du ønsker et industrielt og råt udtryk, som vil få patina over tid. Ikke to stykker rå jern er ens på overfladen. Dette gør også at hvert møbel ser sig forskelligt ud og dermed har sit helt eget unikke udtryk. Vi mat lakerer alle vores jern møbler i rå jern, hvis ikke andet ønskes. Det fremhæver jernets struktur og dermed bevares det rå unikke udtryk. Kan aftørres med en hårdt opvredet klud. For at beskytte dine møbler mod pletter anbefaler vi at fjerne enhver form for væske med det samme for at forhindre mærker. Ved for meget fugt vil materialet ruste, og anbefales derfor ikke i udemiljø med mindre at et rustens udtryk ønskes.

  Rustfri jern
  Vi arbejder i rustfri 304. Der kan komme forekomme rustdannelser ved brug i udemiljø.

  Malet jern/lakering
  Vi anvender en stærk lakering på vores produkter, da det har meget gode egenskaber i form at slagfasthed/ridser og er nemt at aftørre. Bemærk: Hvis produktet ønskes lakeret (malet i en farve) bruger vi vores eksterne samarbejdspartner, som lever op til vores høje kvalitetskrav. Da det ofte er et enkelt skræddersyet produkt, vi får lakeret, vil en lakering være en noget dyre løsning, men det kan naturligvis altid lade sig gøre, hvis dette ønskes. Hvis et produkt skal bruges i vådrum eller udendørs fremstiller vi produktet i rustfristål eller galvaniseret stål inden det lakeres, så det er modstandsdygtig overfor fugten.

  Galvaniseret jern
  Ved varmgalvaniseret jern får du lang levetid og et minimum af vedligeholdelse. Er ideelt til brug i udemiljøet. Kan afvaskes med vand.

  Cortenstål
  Corten har fra start en mørk overflade som rå jern, men overfladen ændrer sig hurtigt til en flot rød glød. Corten smitter ikke af som rustent jern. Corten ruster minimalt i forhold til almindeligt rå/sort jern. Corten er yderst bestandig og har en lang levetid. Anbefales til brug i udemiljø.

  Messing
  Messing er flot og eksklusivt at se på. Messing er et blødt materiale, og derfor vil der lettere komme ridser eller slagmærker. Messing vil få patina efter brug. Messing kan aftørres med en fugtig klud, og let pudses op med Brasso eller lign.

  Linolie til behandling af træ (bæredygtigt)
  Vi bruger linolie som er et rent naturprodukt og 100 % vegetabilsk. Den trænger dybt ned i træet, og fylder hver eneste mikroskopiske sprække og udvider sig helt op til 20% under optørring. Resultatet bliver en både hård og stærk bordplade. 

  Vedligehold af oliebehandlet træ  
  Alt skal vedligeholdes og det skal en bordplade olieret med linolie også. Hvor ofte er naturligvis op til den enkelte at vurdere. Træ på et spisebord bør vedligeholdes oftere end træ på et konsolbord. Man bør holde sig fuldstændig bort fra produkter med selv den mindste antydning af mineralske olier. Hvis man holder sig til jomfrulinolie har man truffet et naturligt valg helt uden kemikalier.