Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
E-mail*
Telefon*
EAN-lokationskode

Din indkøbskurv

  SubtotalDKK 0,00
  TotalDKK 0,00
  Moms udgør i altDKK 0,00
  Ideén til I Smedens Navn opstod, efter at vi selv havde svært ved, at finde de helt rigtige unikke møbler blandt de masseproducerede varer. Hvis vi endelig fandt et møbel, så oplevede vi ofte, at målene ikke passede eller at kvaliteten ikke levede op til vores forventninger. Derfor valgte vi ofte selv at designe vores løsninger, og efterhånden som vi fik positive tilkendegivelser på vores møbler opstod idéen om at tilbyde skræddersyet produkter via egen webshop.

  Hermed blev I Smedens Navn grundlagt, hvor vi tilbyder skræddersyede møbler og interiør specielt tilpasset individuelle ønsker, og som holder i mange år frem. Vi har ingen masseproducerede varer, men skaber unikke og individuelle produkter ud fra kundens behov.
   
  Vi bestræber os på kreativitet, kvalitet og den bedste service, så har du et ønske til et specielt design, hjælper vi dig gerne. Du har hermed mulighed for at få et unikt møbel med sit helt eget udtryk. 

  Vi henter inspiration i de rå materialer, naturen og livet omkring os, på rejser og i magasiner. Alle vores produkter er håndfremstillet i Danmark – af dygtige og erfarne hænder hos
  www.bh-smede.dk , som blev grundlagt i 2003.

  I Smedens navn har kontor og lager i Vejen.

  Velkommen i vores smede-univers. Vi glæder os til at byde dig indenfor i 
  www.ismedensnavn.dk