Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
E-mail*
Telefon*
EAN-lokationskode

Din indkøbskurv

  SubtotalDKK 0,00
  TotalDKK 0,00
  Moms udgør i altDKK 0,00

  Metal møbler og møbler i jern

  Materialer og pleje

  Vi arbejder i forskellige materialer som rå jern, rustfri, malet jern, lakeret jern, galvaniseret jern, corten stål og messing. Alle vores jernmøbler er håndfremstillet i Danmark på eget værksted, og kan specialbygges for at opfylde dine ønsker og behov. Da vi håndfremstiller alle vores jernmøbler/metalmøbler kan variationer i farve og finish forekomme. Derfor er billedet af vores jern og metalmøbel kun vejledende. Hvis du ønsker flere informationer om vores møbler i jern, er du meget velkommen til at kontakte os. 

  Rå jern
  Hvis du ønsker et industrielt og råt udtryk, som vil få patina over tid. Ikke to stykker rå jern er ens på overfladen. Dette gør også at hvert møbel ser sig forskelligt ud og dermed har sit helt eget unikke udtryk. Vi mat lakerer alle vores jern møbler i rå jern, hvis ikke andet ønskes. Det fremhæver jernets struktur og dermed bevares det rå unikke udtryk. Kan aftørres med en hårdt opvredet klud. Ved for meget fugt vil materialet ruste, og anbefales derfor ikke i udemiljø med mindre at et rustens udtryk ønskes.

  Rustfri jern
  Vi arbejder i rustfri 304. Der kan komme forekomme rustdannelser ved brug i udemiljø.

  Malet jern/pulverlakering
  Vi anvender en stærk pulverlakering på vores produkter, da det har meget gode egenskaber i form at slagfasthed/ridser og er nemt at aftørre. Bemærk: Hvis produktet ønskes pulverlakeret (malet i en farve) bruger vi vores eksterne samarbejdspartner, som lever op til vores høje kvalitetskrav. Da det ofte er et enkelt skræddersyet produkt, vi får pulverlakeret, vil en pulverlakering være en dyrer løsning, men det kan naturligvis altid lade sig gøre, hvis dette ønskes. Hvis et produkt skal bruges i vådrum eller udendørs fremstiller vi produktet i rustfristål eller galvaniseret stål inden det pulverlakeres, så det er modstandsdygtig overfor fugten.

  Galvaniseret jern
  Ved varmgalvaniseret jern får du lang levetid og et minimum af vedligeholdelse. Er ideelt til brug i udemiljøet. Kan afvaskes med vand.

  Cortenstål
  Corten har fra start en mørk overflade som rå jern, men overfladen ændrer sig hurtigt til en flot rød glød. Corten smitter ikke af som rustent jern. Corten ruster minimalt i forhold til almindeligt rå jern. Corten er yderst bestandig og har en lang levetid. Anbefales til brug i udemiljø.

  Messing
  Messing er flot og eksklusivt at se på. Messing er et blødt materiale, og derfor vil der lettere komme ridser eller slagmærker. Messing vil få patina efter brug. Messing kan aftørres med en fugtig klud, og pudses op med Brasso eller lign.